BRÖLLOP

En dryg timme från Stockholm och ca 15 min från centrala Eskilstuna hittar ni Vindsmagasinet. En naturnära oas och en personlig plats att fira er stora dag med nära och kära. Lokalen är fyllld med handplockad vintage, allt från soffan till teskeden är noga utvalda och gör miljön extra speciell.


Hos oss har ni möjlighet att ha mingel och väkomstskål på vår fantastiska uteplats med vyer över åkrar, hästhagar och skogar. För att sedan avnjuta en god middag i det vackert uppdukade "stora rummet". Buffen kan dukas upp i vår fantasiska "kyrkdel" med högt i tak som senare in på kvällen kan förvandlas till ett dansgolv med bar.


Vindsmagasinet är isolerat och går därför utmärkt att ha sin bröllopsfest i även under höst, vår och vinter. Lokalen rymmer ca 60 personer.Hos oss väljer ni själva hur mycket eller hur lite ni behöver hjälp med inför er stora dag. Ni har möjligheten att endast hyra lokalen med porslin för att sedan ordna det övriga själva. Ni är välkomna att ta med egen mat och dryck till lokalen.


Vi kan också hjälpa er med att skräddarsy ett bröllopspaket. Vi har gedigen erfarenhet inom koordinering, styling, event och planering. Vi hjälper er att skapa en personlig röd tråd som löper genom allt som formar er stora dag till en fantastisk upplevelse. Allt från inbjudan till catering, dekoration, dukning, koordinering och personal.


Självklart samarbetar vi även med ett brett kontaktnät av proffs. En makalös bröllopsfotograf, grym koordinator och ett fantastisk tårtmakeri!

VILL NI KOMMA OCH TITTA PÅ LOKALEN ELLER FÅ EN OFFERT?

TVEKA INTE ATT MAILA OSS:


info@vindsmagasinet.se

SAMARBETEN

Vi är ständigt på jakt efter fler samarbetspartners.

Tveka inte att höra av dig om du har något spännande på gång eller tycker att vi borde samarbeta.

info@vindsmagasinet.se