ÖVERNATTNING

PARADISET MITT I SKOGEN

Fortsätter du förbi Vindsmagasinet på den lilla grusvägen ca 10 minuter med bil så hamnar du vid vårt fantastiska torp, Onsätter.


Här bor du avskilt, långt från stadens brus och stress. Istället är man omgiven av skog, hagar, fågelkvitter och vindens sus. 


På Onsätter har ni möjlighet att komma ner i varv, njuta av naturen och det goda i livet.  Här är standaren enkel med rinnande kallvatten och utedass. Som Ernst säger "i det enkla bor det goda". Grilla, plocka svamp, läs en bok och ta en dusch i varmvatten utomhus med utsikt över skogen.
Här finns det sovplats för 10 personer. En storstuga med kök, vardagsrum, öppen spis och sovloft. Lillstugan med fyra sovplatser finns intill.


Onsätter kan hyras för sig själv men kan också vara en del av ett paket. Ska ni ha en 50-års fest och behöver sovplats för några gäster? Eller planerar du kanske en yoga eller meditations retreat på Vindsmagasinet med övernattning? Då är Onsätter den perfekta platsen, närhet till lokalen samtidigt som det är en fantastisk naturnära upplevelse.

VILL NI HA MER INFO ELLER HA EN OFFERT?

TVEKA INTE ATT MAILA OSS:


info@vindsmagasinet.se